تولیدی کفش صندل مردانه شیک و ارزان - قیمت خرید و فروش کفش

شمارى از نویسندگان, علماى دوره صفویه را نکوهش کرده و گفته اند: علماى دوره صفوى و آنان که در کنار قدرت بوده اند, مردم را به زور به سوى مذهب تشیّع کشانده, و سخت متعصّب و فرقه گرا بوده اند.مقدس اردبیلى و علامه مجلسى از سوى برخى روشنفکران معاصر, متهم شده اند41 که پرچم فرقه گرایى برافراشته و آزادى را از دیگر ارباب مذاهب مانند سنیان و صوفیان دریغ داشته اند و نیز پیروان فرقه هاى بابیت و بهائیت برخورد قهرآمیز علماى دوره قاجار را با فرقه و رهبران آن, ناشى از تعصب و فرقه گرایى علماى شیعه مى دانند. مجله حوزه, این واقعیت را پذیرفته که حوزه هاى دو سده اخیر, از همه توانمندى و استعداد خود براى استفاده از دانشها و تجربه هاى بشرى بهره نگرفته اند. علما براى پیشرفت فکرى و اجتماعى جامعه اسلامى, از دانشها و تجربه هاى دیگر مردم جهان نیز استفاده کرده و نژاد و رنگ قومیّت و ملیّت مانع از ترجمه و یا رد و قبول عقیده اى نبوده است. با پیروان دیگر مذاهب مودت ورزیده و حتى خشونت زمامدار متعصّب غیرشیعى نسبت به پیروان اهل بیت را به شمار جهالت نهاده و کار آنان را از مذهب شان جدا مى کردند و چه بسیار وقتها, با وجود شرائط و مهیا بودن زمینه انتقام از مخالفان, آنان را بخشیده اند.


تولیدی کفش قم

لذا حکومتهاى شیعى مى دانستند با آزاد نمودن جوّ مذهبى, بیش تر مى توانند در نشر مذهب شیعه مؤثر باشند, تا جوّ اختناق و خفقان. حوزه , از آ ن آغاز وقتى با شدت گرفتن این جوّ آفرینیها و اتهامات روبه رو شد, به مقوله هایى چون آزادى عقیده, حقوق بشر, وحدت اسلامى و نمایاندن چهره فرقه هاى استعمارى پرداخت و نسبتهایى چون فرقه گرایى عالمان شیعه و خشونت آنان علیه پیروان ادیان و فرقه ها را در تاریخ با دقت پى گیرى کرد. مجله حوزه , در شماره هاى: 43ـ44, ویژه آیت الله بروجردى,به تحریف زدائى از این قطعه از تاریخ روحانیت پرداخته و ثابت کرده که مخالفت آیت الله بروجردى با تقسیم اراضى از سر تحجّر و جانبدارى از نظام پوسیده ارباب رعیتى نبوده است که بروجردى فقیهى بود روشن, ساده زیست و پشتیبان ستمدیدگان. زیرا اینان دستورهایى چون: گزاردن نماز, گرفتن روزه, پرداخت زکات و گزاردن حج را به امور باطنى تأویل مى برند که هیچ پیوندى با ظاهر ندارد. در مرحله دیگر, مفسدان و شیفتگان قدرت, امامان و عالمانى را که براى در اختیار گرفتن قدرت و حکومت قدم برداشته اند, به دنیاطلبى متهم ساخته و در عرصه دیگر براى بدبین کردن مردم به آ نان, آنان را به ناکارآمدى و ناتوانى در استفاده از ابزار قدرت متهم ساخته اند.


بعدها, رژیم پهلوى, با زمینه سازیهاى فرهنگى, به تغییر تاریخ هجرى به تاریخ ایران باستان دست زد که امام خمینى در برابر آن ایستادگى کرد35 و آن را صریحاً اسلام ستیزى خواند. مجله حوزه, باردیابى عملکرد عالمان شیعه ثابت کرد: مبانى و رفتار حوزه هاى بزرگ شیعه و علماى نامور آن بر تسامح در برابر دیگر مذاهب اسلامى و اخوت اسلامى استوار بوده است. مجلّه حوزه که همیشه در پى بازتاباندن نقش علماى بزرگ در تاریخ ایران و تشیع بوده است, در شماره اى که به میرزاى شیرازى ویژه کرده, روشن اندیشى, نگرش دقیق و زمان شناسى او را نمایانده و در شماره اى که به زندگى سیاسى, علمى و برجستگیهاى اخلاقى او ویژه کرده, از نقش ضد استعمارى حرکت او سخن گفته است و روى این نکته انگشت گذارده که آن حرکت شورانگیز سالها, راه نفوذ فرهنگى و نظامى استعمار را بر ایران بست و اگر حاکمان قاجار از خرد, سیاست, درایت, بینش و تدبیر برخوردار مى بودند و در عیش و نوش به سرنمى بردند, ورق برمى گشت و انگلستان براى همیشه, سرزمین ما را ترک مى کرد که از سیلى فتواى میرزا گیج شده بود و راه برون رفت از باتلاق خود آفریده رانداشت.اما حکومت گران خائن راه برون رفت را به او نشان دادند و آن, توطئه علیه روحانیت و علماى دین بود و این که حرکت میرزا در تحریم تنباکو و مخالفت sedvali با قرارداد رژى به ضرر ایران تمام شد!  This h᠎as be en generated  by GSA᠎ C᠎ontent G enerator᠎ Dem​oversi᠎on!


ثابت کرده که این عالمان و شخصیتهاى برخاسته از حوزه,در روزگار خود, مترقى ترین اندیشه را داشته اند و برنامه هاى راه گشا و مهم در محافل گوناگون براى پیشرفت علمى و فرهنگى, اقتصادى و اجتماعى ارائه داده و یا به اجرا درآورده و پیاده کرده اند و با جمود اندیشى, و قشرى گرى در عرصه باورها, ارزشها و فقه مبارزه کرده اند. قتلشاه از رهبران مغول, به دیگر رفقاى خود گفت: ما در اشتباه بزرگى افتادیم که مدتى یاسائى, دین پدران خود را ترک کرده و دین عرب را گردن نهادیم این دینى است که پیروان آن اختلاف بسیار دارند و الآن وقتى است که به کیش پدران خود, یاسا,برگردیم, این خبر در میان ارتش مغولان پخش شد, آنان از اسلام متنفر شده و روز به روز بردامنه آن افزوده مى شد, چنان که کسى از آنان, اگر کسى از علماى دین را مى دید او را مسخره مى کرده ماجرا تا جایى پیش رفت که مغولان ازدواج بر روش اسلام را رها کردند… در داستان «عادت می­کنیم» نصرت نیز از دیگر زنان مظلوم آثار پیرزاد است که به علت بچه­دار نشدن، شوهرش او را طلاق داده و به همین دلیل مجبور به کار کردن در خانه ماهمنیر می­شود تا از این طریق سر پناهی بیابد: «پدر به ماهمنیر گفت: همولایتی صاحب سنگکی نزدیک بنگاه ا­ست.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *